Nu este doar un sezlong negru modern. Este un articol de mobilier foarte versatil, la fel de potrivit pentru acasa in gradina sau in interiorul casei. Arata ca fiind un design inalian si il poti folosi fara grija de a varsa lichide pe el in mod accidental. Materialul impermabil este moale si durabil in mai toate conditiile atmosferice. Este ideal pentru gratar, sa stai intins la soare sau sa te relaxezi in fata televizorului. Daca marii designeri de moda ar fi produs fotolii cu granule usoare, atunci ele ar fi semanat cu acest stilat Black Supernova.

Este un negru elegant cu insertii subtile de cenusiu in material. De la distanta pare a fi o culoare cenusie dar de la apropiere parca spune o alta poveste.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg