O culoare proaspata ca din apele caraibelor, acest model Studio se simte in elementul sau in orice spatiu exterior. Poti sta relaxat pe spate si cu bautura preferata in mana urmarind un film; te poti bucura de acest sezlong in orice imprejurare. Ideal in jurul piscinei, in gradina sau pe balcon. Se poate asocia cu modelele Aquamarine si seria Evolution sau Conversion si chiat Ottoman daca vrei sa obtii propria gradina a raiului sau o zona de relaxare in jurul gratarului. Toate materialele Ambient Lounge, indiferent cat de intense sunt culorile, sunt special selectate pentru a satisface preferintele sofisticate ale adultilor asa cu demonstreaza acest model cu tente de cyan.

Are nuanta oceanului tropical al Caraibelor sau al plajelor din Fiji; este o culoare care inspira si relaxeaza in acelasi timp. Destinat pentru spatii exterioare este deasemenea un material excelent pentru a fi adus in interior pentru distractie colorata cu intreaga familie.

Toate materialele Ambient Lounge indiferent de intensitatea culorii, sunt selectate pentru a fi pe placul temperamentelor sofisticate ale adultilor, lucru demonstrat cu aceasta culoare Cyan intens.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg