Pluteste ca un fluture sau aseaza-te regeste in acest fotoliu minunat. Intr-un show-room deschis recent in Paris, designerii de interior si expertii din industrie nu-si credeau ochilor ca acest fotoliu nu are o rama din structura solida. Sistemul elastic din interior si compartimentele cu mai multe straturi sfideaza cu adevarat gravitatia si ofeta o sustinere foarte buna de jur imprejur.

Poti sta in multe pozitii...pe spate, sezut standard, ghemuit si inconjurat de peretii grosi, acestia din urma fiind si niste cotiere excelente. Nu lasa pe nimeni sa iti ia locul din fotoliul Butterlfy Hot Chocolate. Este menit sa fie cel mai dorit fotoliu din casa.

Acest material este tesut dintr-un mix de fibre care combina cele doua nuante de ciocolatiu cu o insertie subtila de auriu.

Este un material din categoria grea, moale si extrem de rezistent in timp. Nu folosim des acest cuvant dar materialul este cu adevarat "uimitor"

Compozitie: 610 gm, 87% Polyester, 13% Acrylic

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg