Fotolii si sezlonguri personalizate

Brandul tau poate fi acum si simtit nu numai vazut ...

Fotoliile de calitate cu design inovativ de la Ambient Lounge reprezinta un avantaj pentru publicitate si ajuta orice brand sa iasa in evidenta. De ce as plati pentru a avea sigla pe articolele Ambient Lounge? Ar reprezenta o reclama indirecta pentru compania mea" ..s-ar intreba managerii. Reclama ta are un impact mult mai bun atunci cand publicul se va aseza pe un fotoliu cu logo-ul companiei tale si ar interactiona cu sentimentul placut pe care il intalneste la atingerea materialului. Asocierea logo-ului cu starea de bine pe care o ofera fotoliile Ambient Lounge ajuta la formarea unei impresii placute despre compania pe care o reprezinti. Pe langa toate acestea, imagineaza-ti cat de simplu ar fi ca la incheierea campaniei sa golesti husele apoi sa le depozitezi usor pana la o campanie viitoare. Cat de cool ar fi un eveniment sau un showroom cu aceste fotolii?

Un fotoliu personalizat nu numai ca genereaza un impact vizual placut, brandul tau va ramane in mintea clientilor pe termen lung fiind asociat cu nivelul ridicat de confort pe care il intalnesc. Este foarte bun si pentru campaniile care tintesc spre publicul tanar,

Ca si ambasadori ai brandului tau te asiguram ca vom fi meticulosi in personalizarea articolelor, acestea avand finisaje de calitate.


ce putem oferi

Putem accepta comenzi in cantitati de la 10 pana la 10 000 de fotolii. Avem deja o gama fabuloasa de culori si materiale pregatite sa primeasca logo-ul tau, brodat sau printat, limitat doar de imaginatie...si buget. Putem oferi si alte materiale sau finisaje daca comanda este suficient de mare. Poti fi sigur ca serviciile noastre bazate pe expertiza la nivel mondial, se vor ridica la nivelul asteptarilor si vei primi ceva potrivit pentru evenimentul tau fie ca se desfasoara intr-un showroom, este un festival in aer liber sau pur si simplu o campanie de marketing.

parteneri corporate

Ambient Lounge are deja in portofoliu cateva branduri puternice si cativa manageri fericiti. Multi clienti comanda in continuare pentru ca vor servicii si marfuri de calitate la un pret corect.

Printre companiile cu care am colaborat recent se numara: Nissan (Australia), Yahoo (USA), Heineken (Olanda/Danemarca/Australia), Hyundai (Coreea de Sud), Veuve Cliquot (la nivel global), Aeroportul Changi (Singapore), Ford (Moonlight Cinema; Australia), Centosa Island Resort (Singapore), Big Chill Music and V Music Festivals (UK), Fuji Xerox (la nivel global), 02 communications (02 Wireless Festival - UK), Mini Cooper (Australia & Danemarca), Nokia (Irlanda), Perth Arts Festival (Australia), HTC mobile phones(Australia), Rekorderlig Cider (UK & Australia), Renault (Australia), London Metro (UK), Guide Dogs Association (Australia), Hoyts(Australia), Red Bull (UK), Laurance Wines (Australia), Good Vibrations Music Festival (Australia) si Nivea (Irlanda). Mai adaugam si cateva emisiuni TV, evenimente media si intalniri ale arhitectilor. Daca compania ta are nevoie de fotolii si sezlonguri super-confortabile dar si cun un aspect aparte, atunci trimite-ne un mesaj si vom discuta variante de colaborare. Superiorii te vor aprecia pentru acest lucru!

detalii companie

persoana de contact