Ambient Lounge | Butterfly logo

Wildberry Deluxe

1,299.00 Lei
Momentan Indisponibil

Vezi seria Butterfly Inspiration

Livrare gratuita Livrare gratuita in toate orasele din Romania!

Wildberry Deluxe este un fotoliu modern cu sezut inalt si lat pentru suport de jur imprejur. Izoleaza-te ca intr-un cocon de lumea exterioara in acest fotoliu care pare a-ti oferi o invitatie la confort. Conceput cu sistemul elastic intern al Ambient Lounge si la exterior cu o culoare indrazneata asemanatoare fructelor de padure, este cu siguranta un factor de uluire a musafirilor tai. Alege fructul de padure si nu vei regreta niciodata decizia. Fotografiile produsului accentueaza povestea acestui confortabil fotoliu din gama de lux.

Nuanta puternica de rosu, este suficient de intensa pentru a scoate fotoliul in evidenta dar fara sa fie deranjant. Este o culoare indragita atat de copii cat si de adulti. Asezat in camera ta preferata, acest fotoliu va adauga un stil modern si prospetime timpului tau de relaxare.

Materialul este multistratificat, cu patrate mici in textura ceea ce creaza mediul perfect pentru un confort sporit. Cele doua straturi de cusaturi si suprafetele matlasate aduc acest material la randul de cel mai sofisticat si confortabil din gama.

Compozitie: 610 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg

Satellite Twin Sofa Desert Sunset swatch Satellite Twin Sofa Desert Sunset swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Satellite Twin Sofa Carefree Grey swatch Satellite Twin Sofa Carefree Grey swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Satellite Twin Sofa Azurri Blue swatch Satellite Twin Sofa Azurri Blue swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Satellite Twin Sofa Rising Sun swatch Satellite Twin Sofa Rising Sun swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Momentan Indisponibil
1,999.00 Lei
Momentan Indisponibil
1,999.00 Lei