Nu iti vei da seama cum de acest fotoliu in doua nuante de negru de dimensiuni XL, ofera un suport atat de bun si este atat de confortabil. Oare sa aiba o structura solida la interior? Nu!...Este umplut cu granule usoare. Atunci cum de ofera un suport atat de bun si isi pastreaza forma? Ei bine, este construit dupa o tehnica speciala dezvoltata de Ambient Lounge, care combine materiaqle elastice la interior si matlasare groasa, material premium rezistent si design inteligent. Este cea mai noua si accesibila aparitie in materie de mobilier pentru sufragerie si va oferi o imagine moderna a spatiului tau. Acest material este de asemenea special...Cum este si expresia: "when you go black, you will never look back".

Negru clasic are un aer proasat si modern din cauza celor doua nuante ale texturii cu insertii subtile de cenusiu. Este conceput pentru a se potrivi cu absolut orice paleta de culori din interiorul casei tale.

Are o textura placuta dar este din categoria grea si rezista la uzura mare. Tesatura are doua nuante care intaresc acest model. Este un material premium ceea ce face ca fotoliul sau se incadreze in aceeasi categorie.

Compozitie: 680 gm, 70% Polyester, 30% Viscose

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg