Daca vrei sa locul favorit sa fie intr-o lumina calda, acest fotoliu cu nuanta de galben verzui va umple living-ul tau cu o arome proaspate si confort de inalta calitate . Pentru aceia dintre noi care se plictisesc de mobilierul in nuante neutre si ochii nostri cauta sa aduca ceva nou in peisajul de interior, modelul Lime Citrus poate injecta prospetime in caminul tau.

Facut din mai multe nuante de verde cu umbre de negru si usoare influente de galben, acest modelisi deschide aripile cu mandrie. Este recomandat si pentru proiecte comerciale sau orice alte aplicatii v-ar trece prin cap. Poate ca prietenii care au obiceiul de a comanda mobilier in culori neutre vor fi verzi de invidie cand vor vedea acest model.

Mai multe nuante de verde cu insertii subtile de negru dar si galben lamaie, materialul Lime Citrus aduce un aer proaspat si racoritor.

Echipa noastra de design interior a creat o nuanta care atrage inspiratie si intoarce capete fara sa fie prea tipator. Vezi pozele mari pentru mai multe detalii.

Rezistent la uzura, din mai multe straturi pentru consideratii estetice si extrem de placut la atingere. Este perfect pentru orice proiect comercial, in hoteluri sau sufragerii si camera copiilor.

Composition: 580 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg