Termeni si conditii

Ambient Lounge Romania este distribuitor oficial al produselor Ambient Lounge prin societatea Yarko Web Solutions SRL inregistrata la registrul comercului cu numarul J40/11724/2013, CUI RO32270630.

AmbientLounge este cel mai mare producator de fotolii si sezlonguri avand ca baza de umplere granulele din polistiren de inalta calitate.

Continutul site-ului www.ambientlounge.ro este in proprietatea Yarko Web Solutions si a furnizorilor sai. Produsele Ambient Lounge cat si sistemul de transfer al granulelor sunt marci inregistrate si inventii patentate de catre producator si reproducerea fara acord va fi sanctionata conform legislatiei in viguare.

Pentru simpla vizualizare a site-ului nu este necesara inregistrarea unui cont de membru si nici furnizarea unor date personale. Pentru a putea plasa comenzi este necesar ca vizitatorul sa-si inregistreze datele intr-un cont de membru care va contine informatii personale cum ar fi nume, prenume, date CI, numar de telefon sau nume societate si date de identificare fiscala in cazul persoanelor juridice. Acestea sunt necesare pentru buna desfasurare a fluxului de comenzi (facturare, livrare).

Site-ul www.ambientlounge.ro va gazdui contul de membru al vizitatorilor atat timp cat este nevoie si nu va divulga sub nicio forma informatiile catre terti fara acordul scris al membrilor. In cazuri de forta majora si la solicitarea autoritatilor competente, poate divulga datale cu caracter personal si istoricul cumparaturilor, in scopul solutionarii eventualelor litigii sau anchete.

Comunicarile prin mijloace electronice de comunicare la distanta oferite de site-ul www.ambientlounge.ro vor contine datele de identificare ale companiei, iar pe site sunt completate toate informatiile necesare pentru a se putea lua legatura cu administratorii paginii.

Daca se impune administratorii paginii pot contacta membrii inregistrari prin orice mijloc pentru a solutiona in cel mai scurt timp eventuale solicitari privind comenzi sau intrebari venite din partea clientilor.

Livrarea produselor se va face prin intermediul unui transportator extern.

Ambient Lounge Romania poate modifica oferta de produse in orice moment fara o notificare in prealabil.

Din cauza luminii ambientale si a monitorului fiecarui utilizator culorile prezentate pot avea nuante diferite.

Alte link-uri utile:

http://www.ambientlounge.ro/politica-de-confindent...

http://www.ambientlounge.ro/retur/

http://www.ambientlounge.ro/livrare-si-sistemul-de...

http://www.ambientlounge.ro/siguranta-granulelor/

http://www.ambientlounge.ro/contact/

http://www.ambientlounge.ro/legal-si-ip/