Pentru aceia care adora sa leneveasca la soare in zilele de duminica citind ziarul sau stau dimineata in balcon cu o cafea si un croissant sau se intind in curtea din spate savurand noptile calduroase de vara; modelul Red Toro, este recomandarea noastra. Conceput din materiale de inalta calitate acest sezlong este atat de rezistent incat sa suporte cele mai dure conditii si tratamente....dar pastrandu-si forma si culoarea. Nuanta de rosu folosite este curata si moderna, perfecta pentru a accentua articole de mobilier in culori neutre. La fel ca si copii acest model cere atentie dar din fericire nu trebuie sa si oferi raspuns; este foarte usor de intretinut si curata si nu va genera o gaura in portofel.

O nuanta clasica de rosu modern aprins, care va crea contrast si fericire in orice interior sau exterior. Vezi pozele in format mare pentru mai multe detalii.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg