Nu te vei simti deloc trist daca pui mana pe un astfel de exemplar care va anima spatiul tau de locuit. Facut din material stratificat din motive de estetica si placut la atingere este mult mai frumos decat orice fluture pe care il vei vedea in padurea amazoniana.

Ca si aripile fluturilor, echipa noastra de design interior a ales aceasta nuanta de albastru cu umbre de negru pentru a complimenta multe spatii de interior pastrand in acelasi timp un aspect de mobilier clasic. Aspect gratios, luminos si suport de jur imprejur prin spatarul mult largit.

Perfect pentru adulti, copii dar si pentru intreaga familie, cand te vei aseza in sezutul marit al acestui fotoliu vei uita de intreaga zi de munca sau agitatia de la scoala.

Echipa noastra de design interior a vrut un albastru in gama de culori, insa nu unul care sa fie prea inchis astfel incat sa-si piarda prospetimea nici sa para copilaros daca era prea deschis.

Au creat acest albastru echilibrat cu umbre de negru care va complimenta multe aranjamente de interior. Denumirea "Blue Jazz" spune tot: este o combinatie de albastru cu negru si doar foarte putin alb. Vezi pozele mari pentru mai multe detalii

Rezistent la uzura, din mai multe straturi pentru consideratii estetice si extrem de placut la atingere. Este perfect pentru orice proiect comercial, in hoteluri sau sufragerii si camera copiilor.

Compozitie: 580 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg