Intra intr-o lume a fantasticului cu acest fotoliu extrem de modern avand textura si culoarea specifica designului interior european.

Proiectat cu material elastic la interior pentru pastrarea formei si o structura rezistenta, este ca o bomboana la privit si o bucurie pentru corp.

Avand sezutul mai inalt decat majoritatea scaunelor, efortul de a intra sau iesi din acest fotoliu este foarte mic, drumurile scurte pana la frigider pentru un pahar de suc fiind mult mai placute. Nu necesita un efort mare din partea muschilor abdominali. (aceasta strategie lipseste cu desavarsire la pernele banale pe baza de umplutura granulara.

Tot confortul este accentuat de materialul premium, placut la atingere si de rezematoarea extinsa care aproape inconjoara sezutul.

O combinatie de fibre textile de nuante mov, una mai inchisa iar alta deschiza la culoare.

Extrem de moale si placut la atingere are si suprafete intarite pentru sustinerea corpului si a formei in timpul uzurii ridicate. Materialul gros al sezutului iti ofera un confort sporit.

Compozitie: 560 gm with TC Backing, 63% Polyester, 37% Viscose

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg