Este discutabil daca modelul Studio Luscious frey este defapt o nuanta de argintiu ...dar un lucru este cert, este incredibil de confortabil si uimitor de confortabil si are material de inalta calitate.

Sa asezi un model fotoliu din seria Luscious Grey in camera de entertainmnet este ca si cum ai avea un cinema luxos in fiecare seara a saptamanii. Formatul este special conceput pentru pozitia naturala de sezut, materialul de simte la fel de pusos ca si cand ai imbratisa un ursulet de plus.

Cu aceste insertii elegante de argintiu si design impunator mereu la moda, seria si modelul Luscious Grey sunt ca George Clooney sau Jose Mourinho al ftoliilor. Se potriveste perfect cu orice podea si se asorteaza in orice decor modern traditional.

Acest material are in tesatura fibre care combina nuante de gri neutru si culori mai deschise cu influente de argintiu metalizat (vezi poza mare)

Este potrivit pentru majoritatea interioarelor dar cel mai bine se asorteaza cu alte nuante de gri sau negru, rosu sau culori intense.

Este cel mai moale material din gama noastra. Solid si confortabil, este cu adevarat luxos din toate punctele de vedere.

Compozitie: 580 gm, 90% Polyester, 10% Acrylic

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg