Un fotoliu cu design sexy si curbe confortabile. Modelul a fost vandut catre o varietate de clienti din cauza ca este aparent clasic, frumos si versatil. Seria Black Sapphire Studio arata elegant intr-un birou al unei agentii de publicitate din Sydney spre exemplu, intr-o universitate in dormitoarele studentilor sau in biroul arhitectilor din Singapore. Merge excelent si in nenumarate sufragerii. Facut dintr-un material durabil in doua nuante, iti va incanta simturile, iar lungimea sa iti va face corpul sa se simta ca un fulg.

Negru clasic are un aer proasat si modern din cauza celor doua nuante ale texturii cu insertii subtile de cenusiu. Este conceput pentru a se potrivi cu absolut orice paleta de culori din interiorul casei tale.

Are o textura placuta dar este din categoria grea si rezista la uzura mare. Tesatura are doua nuante care intaresc acest model. Este un material premium ceea ce face ca fotoliul sau se incadreze in aceeasi categorie.

Compozitie: 680 gm, 70% Polyester, 30% Viscose

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg