Culoarea, textura si forma modelului sub forma de caleasca Blue Sky Eclipse Studio este infinita. Poate fi folosit in nenumarate aranjamente. Intretinerea presupune efort minim, confortul oferit este nepreturi. Conceput din material impermeabil cu imbracaminte speciala non-poroasa, poti varsa lichide pe acest fotoliu pentru ca se sterge imediat. Suprafara este predominant albastru deschis obtinut dintr-o combinatie de doua nuante care impreuna dau un aspect mai placut si un aer modern. Poate fi folosit atat la exterior cat si la interior asortat cu orice culoare ar avea peisajul.

Nuanta vibranta de albastru slab ca a cerului senin cu stralucire adaugata si textura specifica din cauza micilor patrate de material cenusiu. De la distanta pare a fi albastru simplu dar de aproape pare a fi din alta poveste.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg