Politica de retur

Petru noi este important ca tu sa fii perfect multumit de achizitia ta. Cu siguranta esti de acord ca articolele noastre sunt cele mai bune din domeniu, insa pentru cazurile extraordinare ce pot aparea, oferim o perioada de 14 zile in care iti poti primi banii inapoi.

Daca pe parcursul a 14 zile de la receptionarea comenzii, nu esti multumit, ai dreptul sa soliciti inlocuirea produsului cu unul identic (daca stocul actual o permite) sau restituirea contravalorii bunurilor (excluzand costul transportului), in schimbul produselor care nu au urme de uzura. Bunurile cumparate de pe site-ul nostru pot fi returnate in schimbul restituirii contravalorii lor daca ne veti contacta pe parcursul a 14 zile de la data receptionarii pentru a solicita in mod expres acest lucru si daca articolele sunt intr-o conditie excelenta pentru a putea fi revandute. Eventuale costuri de transport nu pot fi returnate, cu exceptia cazurilor in care ai primit alte produse fata de cele comandate sau daca pachetul a fost deteriorat din cauza transportatorului. Fiecare pachet returnat va fi analizat individual si daca reiese ca produsul a fost deteriorat din cauza utilizarii necorespunzatoare nu se va putea accepta restituirea.

Daca consideri ca produsul nu corespunde descrierilor te rugam sa ne contactezi imediat pentru a clarifica. Fotografiile sau clipurile video sunt de mare ajutor in astfel de cazuri si duc la o analiza rapida a problemei.

Pentru singuranta consumatorului si a produselor recomandam ca in cazul retururilor sa folositi sistem de transport cu numar de inregistrare ce poate fi urmarit si confirmare de livrare deoarece nu se va putea face restituire pentru bunuri care nu ajung la noi. Statutul de client nu va fi afectat. te rugam sa ne contactezi inainte de orice expediere de retur pentru indicatii complete.