Daca combini culoarea gri a cerului innorat, cu aspectul calduros si senzatia de confort oferita de norii pufosi, vei obtine ceva asemanator acestui model Ambient Lounge. Avand insertii de culoare argintiu metalizat, acest material este cu adevarat special. Sistemul intern ambi-spring nu numai ca sustine ferm granulele de umplutura pentru a-ti oferi confort sporit dar ofera si un aspect aparte cu rezematoarea prelungita aproape imbracand sezutul. Ne mandrim cu acest articol, fiind un supermodel intre fotolii.

Odata asezat pe cel mai confortabil fotoliu cu umplutura soft, vei ignora zilele mohorate si gandurile rele, gasind pozitivismul in orice te inconjoara.

Acest material are in tesatura fibre care combina nuante de gri neutru si culori mai deschise cu influente de argintiu metalizat (vezi poza mare)

Este potrivit pentru majoritatea interioarelor dar cel mai bine se asorteaza cu alte nuante de gri sau negru, rosu sau culori intense.

Este cel mai moale material din gama noastra. Solid si confortabil, este cu adevarat luxos din toate punctele de vedere.

Compozitie: 580 gm, 90% Polyester, 10% Acrylic

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg