Incredibila noastra poveste

Ambient Lounge este o companie internationala si un brand recunoscut, focusat pe leadership si inovatii in domeniul obiectelor de mobilier soft.

Grupul a transformat cu success banalul “sac de polistiren” in articole de mobilier inovatoare cu design modern; inventand si patentand in acelasi timp sistemul Funnelweb cu fermoar pentru umplere si transfer al granulelor din polistiren.

Fiecare model si material Ambient Lounge a fost creat de designeri australieni care au castigat premii la expozitiile de specialitate, pasionati de mobilier stilat, functional si accesibil. Clientii si criticii au cazut de acord ca fotoliile Ambient Lounge vin cu o schimbare inovatoare a sacilor cu granule de polistiren. A fost creat un stil unic care si-a gasit locul in cluburile de design, cafenele, penthouse-uri, apartamente de lux, dar si in dormitoarele studentilor, in camera de oaspeti sau in spatiul de locuit zi de zi.

In vremurile agitate de astazi ne dorim timp pentru relaxare si momente de pretuire a vietii. Noi cei de la Ambient Lounge speram sa imbunatatim standardul de viata (in camin) si oferim suport pentru relaxare si inspiratie. Alegerea produsului dorit se face prin cautare si comanda online fiind un mediu sigur si lipsit de stres.

Ne luam angajamentul ca vom continua sa constuim mobilier de calitate in tonuri si forme care vor complimenta casa si viata. Fie ca te relaxezi la un caffe latte, te-ai pierdut intr-un roman captivant, esti prins intr-un thriller pe DVD sau urmaresti cum echipa favorit merge acasa cu trofeul, fotoliu tau Ambient Lounge nu este doar cel mai bun loc din casa… ci din intrega lume!!