Hollywood-ul se intalneste cu Parisul prin acest model cochet. Design frumos, indraznet si la moda, acest fotoliu de dimensiuni mari atrage atentia si ofera confortul potrivit pentru o printesa.

Cu o multitudine de sisteme din material elastic la interior acest fotoliu foarte lat asigura un suport asa cum nu a mai fost intalnit la alte articole de mobilier pe baza de umplutura granulara. Poti sa te lasi pe spate cu totata increderea. Materialul placut la atingere nu te va lasa sa cobori din el....si in cazul in care pana la urma o faci, va fi un proces usor datorita sezutului inalt.

Este perfect pentru femeile la moda dar si va ajuta prin cresterea aspectului comercial in oric proiect de design interior. Aseaza-te ca intr-un cocon in acest model elegant pentru ore in sir fiind un lux pe care il meriti din plin.

Nu doar rozul trebuie luat in considerare; textura placuta a materialului si insertiile de culoare inchisa faca ca aspectul sa fie mai interesant si mai sofisticat.

Cateodata fotografiile din plan indepartat al produselor nu sunt foarte expresive si relevante, dar vei vedea in imaginea la dimensiune mare, de ce acest material este considerat ca fiind unul din cele mai frumoase.

Extrem de moale si placut la atingere la suprafata, dar si dublat la interior pentru rezistenta marita la uzura si pentru a-si pastra forma. Tesatura este solida pentru a-ti oferi o experienta de lux.

Compozitie: 580 gm with TC Backing, 63% Polyester, 37% Viscose

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg