Comanda si livrare

Am dori sa incepem prin a te felicita pentru comanda facuta! Vom face astfel incat procesul de livrare sa fie cat mai simplu pentru tine.


HUSA EXTERIOARA + GRANULELE DE UMPLERE (In sistemul Funnelweb)

Produsele Ambient Lounge sunt livrate prin curier. In momentul livrarii din depozit vei primi prin e-mail numarul trimiterii pentru ca tu sa poti urmari traseul coletului.

Coletul va contine husa exterioara si granulele pentru umplere . Granulele sunt ambalate in sistemul patentat Funnelweb care iti permite sa umpli fotoliile dupa bunul plac. Pentru orice intrebari referitoare la procesul de umplere nu ezita sa ne contactezi sau poti consulta pagina noastra special destinata procesului de transfer al granulelor din ambalaj in husa exterioara. Vei primi o cantitate suficienta de granule astfel incat sa poti umple suficient fotoliul tau si deseori, putin mai mult pentru o umplere pana la refuz (fiecare isi poate alege nivelul de umplere astfel incat sa atinga confortul dorit).

Curierul va alege un interval orar potrivit astfel incat livrarea sa se poata efectua cu succes si sa poata fi confirmata de cineva.

Daca va fi cazul sa ne contactezi in legatura cu comanda, te rugam sa folosesti adresa de email info@ambientlounge.ro. Te rugam sa adaugi si numarul tau de comanda in textul email-ului.

Ar fi cateva aspecte de retinut:

1. In cazul achizitiilor de mai multe produse vei primi mai multe pachete si este posibil ca acestea sa ajunga la intervale diferite, volumul pachetelor fiind destul de mare.

2. Te rugam sa te asiguri ca va fi cineva la adresa in data estimata pentru livrare pentru receptia pachetelor. Curierul va lua legatura cu tine pentru a confirma punctul de livrare.

3. Daca aveti mentiuni de adaugat pentru curier (Exemplu: intrarea se face prin spate), o poti face pe parcursul emiterii comenzii.

4. Pentru livrari in regim de urgenta sau daca ai nevoie de ajutor vom face tot posibilul sa rezolvam orice solicitare. Este posibil ca in astfel de cazuri sa fie percepute tarife aditionale.

5. Daca consideri ca trebuie returnat un produs te rugam sa consulti inainte politica noastra de retur care iti poate oferi informatiile necesare pentru aceasta procedura.