Culoarea acestui fotoliu este aceeasi cu cea a zonei de tundra intr-o zi racoroasa de primavara. Este predominant alb cu combinatii de negru si gri pentru un aspect neutru care rezista la murdarie si are un aspect placut; curatarea necesita un efort minim. Este o frumusete naturala, material calduros si placut la atingere.

Sunte constienti ca multi dintre voi va faceti griji ca astfel de materiale usoare, asa a am adaugat in tesatura fibre care ajuta materialul sa fie mult mai rezistent la pete. Pentru aceia ce considera ca materialul Eco Wave de la Ambient Lounge este un pic prea soft sau prea galbui fotoliul Butterfly Tundra spring ofera un clasic alb cenusiu care se potriveste in absolut orice imprejurare.

Arata cremos daca este privit de aproape. Acest material este predominant albicios cu insertii subtile de gri si negru sau alte nuante neutre pentru a adauga textura; astfel fiind si mai rezistent la murdarie.

Este facut dintr-un material durabil, cu mai multe straturi din considerente estetice si este in acelasi timp foarte placut la atingere. Are dublura din material plastic, pentru resistenta la pete fiind o culoare deschisa. Nu ar trebui sa iti faci griji pentru culoarea deschisa, aceasta este perfecta pentru proiecte comerciale, birouri, hoteluri sau camera copiilor.

Compozitie: 600 gm, 56% Polyester, 29% Viscose, 15% Cotton

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 95cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.8kg