Indata ce vei vedea acest material luxos si contururile lungi ale acestui model nu va trebui sa dezbati foarte mult pentru a lua o decizie.

Va fi modelul preferat de fotoliu din living room sau din dormitor. Sa stai asezat intr-un astfel de sezlong care va prelua toata greutatea corpului intr-o pozitie atat de naturala si confortabila, va permite musculaturii sa se relaxeze si sa se recupereze dupa multele ore de munca, dupa exercitiile de la sala sau dupa mult timp petrecut in picioare.

La urma urmelor, ti-ai castigat dreptul si il meriti! Asa ca aseaza-te in confort cumparand un model Sakura Pink!

Nu doar rozul trebuie luat in considerare; textura placuta a materialului si insertiile de culoare inchisa faca ca aspectul sa fie mai interesant si mai sofisticat.

Cateodata fotografiile din plan indepartat al produselor nu sunt foarte expresive si relevante, dar vei vedea in imaginea la dimensiune mare, de ce acest material este considerat ca fiind unul din cele mai frumoase.

Extrem de moale si placut la atingere la suprafata, dar si dublat la interior pentru rezistenta marita la uzura si pentru a-si pastra forma. Tesatura este solida pentru a-ti oferi o experienta de lux.

Compozitie: 580 gm with TC Backing, 63% Polyester, 37% Viscose

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 60cm | L: 65cm | A: 120cm | Greutate (husa): 2.05kg