La fel de pur ca si oceanul tropical si conceput din material durabil, moale si impermeabil, modelul Ottoman Aquamarine se va simti in elementul sau cand va fi asociat cu materialul Aquamarine in orice spatiu exterior. sprijina-ti picioarele in bucatica ta de paradis in jurul piscinei, in gradina sau pe balcon. se poate asocia perfect cu modelul Studio Aquamarine sau seria Conversion, daca vrei sa reinventezi "gradina raiului" sau pur si simplu sa creezi o zona de relaxare in curtea ta.

Are nuanta oceanului tropical al Caraibelor sau al plajelor din Fiji; este o culoare care inspira si relaxeaza in acelasi timp. Destinat pentru spatii exterioare este deasemenea un material excelent pentru a fi adus in interior pentru distractie colorata cu intreaga familie.

Toate materialele Ambient Lounge indiferent de intensitatea culorii, sunt selectate pentru a fi pe placul temperamentelor sofisticate ale adultilor, lucru demonstrat cu aceasta culoare Cyan intens.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 30cm | L: 65cm | A: 55cm | Greutate (husa): 1kg