De la apus la rasarit nu vei intalni decat nori albastri cu acest model Ottoman impermeabil in combinatie cu seria Evolution, ideal pentru uzul la exterior, dar si in combinatie cu modelul Studio Lounger. Asa cum este folosit in faimosul cinema exterior Moonlight din Australia, acest material resista in orice conditii si nu se supara daca versi putin lichid pe el. Se poate sterge usor. Foloseste seria Ottoman pentru suportul picioarelor, ca si taburet sau ca o masa de cafea si chiar poti indrazni sa il iei in masina atunci cand mergi la camping sau la un picnic.

Nuanta vibranta de albastru slab ca a cerului senin cu stralucire adaugata si textura specifica din cauza micilor patrate de material cenusiu. De la distanta pare a fi albastru simplu dar de aproape pare a fi din alta poveste.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 30cm | L: 65cm | A: 55cm | Greutate (husa): 1kg