Esti pregatit pentru imparatul rosu din imperiul Ottoman? Conceput pentru a fi asociat cu seria Tori Red, utilul taburet este accesoiul perfect pentru un aranjament interior sau exterior. Bucura-te de zille cand poti lenevi afara preluand toata greutatea picioarelor adaugand un model Ottoman. Du-l pe terasa din spate sau pe balcon si chiar in masina. Cumpara un astfel de model pentru a-ti completa seria de la Ambient Lounge.

O nuanta clasica de rosu modern aprins, care va crea contrast si fericire in orice interior sau exterior. Vezi pozele in format mare pentru mai multe detalii.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 30cm | L: 65cm | A: 55cm | Greutate (husa): 1kg