Imprastie cateva astfel de modele de culoare verde lime, in sufragerie sau in camera de jocuri si lasa-ti familia sau prietenii sa-si puna picioarele pe ceva atat de nou incat iti va lumina spatiul interior. Materialul are insertii de negru pentru a adauga profunzime acestei bucati de paradis.

Aceasta aditie in camera favorita se va potrivi perfect cu fotoliul favorit de la Ambient Lounge din acelasi material. Materialul placut la atingere dar si rezistent poate servi si ca un scaun in plus in living room.

Copii adora acest Ottoman din cauza nuantei tinerest, iar adultii adora faptul ca adauga o pata de culoare in interiorul casei. .

Mai multe nuante de verde cu insertii subtile de negru dar si galben lamaie, materialul Lime Citrus aduce un aer proaspat si racoritor.

Echipa noastra de design interior a creat o nuanta care atrage inspiratie si intoarce capete fara sa fie prea tipator. Vezi pozele mari pentru mai multe detalii.

Rezistent la uzura, din mai multe straturi pentru consideratii estetice si extrem de placut la atingere. Este perfect pentru orice proiect comercial, in hoteluri sau sufragerii si camera copiilor.

Composition: 580 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 30cm | L: 65cm | A: 55cm | Greutate (husa): 1kg