Ambient Lounge | Conversion Lounger logo

Manderina

+
1,099.00 Lei
Livrare gratuita Livrare gratuita in toate orasele din Romania!

Te poti relaxa intins in gradina, pe plaja sau intr-o arena de evenimente pe acest sezlong din material impermeabil. O culoare portocalie, mai puternica decat a tricourilor echiperi de fotbal olandeze, adauga viata in peisajul din curtea ta.

O nuanta de portocaliu mai puternica decat cea a echipei olandeze de fotbal, va adauga viata interiorului tau. Arata foarte bine in aranjamente de interior cu tematica iernii, sau afara la piscina in plin soare pe timpul verii; aceasta culoare este una din cele mai versatile culori.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 50-60-80cm | L: 65cm | A: 160cm | Greutate (husa): 2.40kg