Ambient Lounge | Conversion Lounger logo

Sandstorm

1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare gratuita Livrare gratuita in toate orasele din Romania!

Nu esti niciodata prea departe de sentimentul relaxant oferit de malul marii atunci cand esti asezat intr-un astfel de frumusete bej, in zona de exterior a casei tale. Bucura-te de acest articol asezat perfect intins, sau restrans pentru a simti cu adevarat confortul transformat. Facut din material impermeabil si rezistent la pete, te poti bucura de acest produs oricand si oriunde. Se poate asorta cu alte articole din seria elements pentru un set complet de fotolii pe baza de granule.

Invoca sentimentul sorbirii spumei de cafea pe o terasa la exterior. Este o culoare neutra conceputa pentru a se integra in peisajul tau in acelasi mod in care o vela sau o umbrela complimenteaza exterioarele. Cu un luciu slab in textura, modelul Sandstorm nu va excela prin intensitatea culorii, dar va oferi un spatiu luminos si elegant. Nu va depasi in intensitate restul articolelor de mobilier din aranjament.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 50-60-80cm | L: 65cm | A: 160cm | Greutate (husa): 2.40kg

Satellite Twin Sofa Desert Sunset swatch Satellite Twin Sofa Desert Sunset swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Satellite Twin Sofa Carefree Grey swatch Satellite Twin Sofa Carefree Grey swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Satellite Twin Sofa Azurri Blue swatch Satellite Twin Sofa Azurri Blue swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Satellite Twin Sofa Rising Sun swatch Satellite Twin Sofa Rising Sun swatch Momentan Indisponibil
1,599.00 Lei
Momentan Indisponibil
1,999.00 Lei
Momentan Indisponibil
1,999.00 Lei