Ambient Lounge | Conversion Lounger logo

Acai Merlot

+
1,099.00 Lei
Livrare gratuita Livrare gratuita in toate orasele din Romania!

Potoleste-ti setea de lux, moda si confort cu acest sezlong. Intinde-te cu paharul din bautura preferata langa tine sau aseaza perna sub sezut si obtii un fotoliu pentru evenimente. Culoarea sofisticata va face ca invitatii tai sa fie invidiosi pe acest confort oferit. Nu trebuie sa-ti faci griji in cazul in care se vor varsa bauturi pe acest material de exterior; acesta este rezistent la pete si impermeabil penru a se comporta impecabil la orice dezmat. Cedeaza tentatiei si afla de ce acest model este unul pe care trebuie sa il ai in colectia ta de exterior.

Nuanta eleganta de liliachiu, cu insertii subtile de mov inchis. De la distanta pare a fi culoarea liliacului pur, dar privit de aproape pasca spune alta poveste. Este o culoare cu adevarat placuta si nu doar de fete.

Material gros (dar placut la atingere) si perfect impermeabil din cauza dublurii din poliester. Pentru confort sporit a fost adaugat si un sistem de ventilatie la interior.

Compozitie: 1680D Nylon, WaterproofPVC Soft Backing, UV Protected

Toate articolele din seria Elements™ sunt fabricate dintr-un material moale impermeabil si puternic rezistent la razele solare. Suprafata este usor de intretinut si are integrat sistemul SmartVent™ pentru aerisire la interior. Aceste materiale din seria Elements™ sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior dar si ideale pentru copii

I: 50-60-80cm | L: 65cm | A: 160cm | Greutate (husa): 2.40kg