Granulele de la interior sunt lasate intentionat mai libere pentru a fi cu adevarat pufos; vei crede ca ai norisorul tau propriu in sufragerie ...Cusaturile pentru suport se afla doar in locurile potrivite pentru a te ajuta sa te ridici usor, pentru a studia confortabil sau pur si simplu pentru relaxare totala.

Tesatura are compartimente individuale pentru ca acest fotoliu sa ofere tot confortul unei perne de podea dar este si avantajat de design-ul ingenios. Ambient Lounge este cu cativa ani in fata tehnologiei si designului fata de alte companii cu acelasi profil.

Acest material are in tesatura fibre care combina nuante de gri neutru si culori mai deschise cu influente de argintiu metalizat (vezi poza mare)

Este potrivit pentru majoritatea interioarelor dar cel mai bine se asorteaza cu alte nuante de gri sau negru, rosu sau culori intense.

Este cel mai moale material din gama noastra. Solid si confortabil, este cu adevarat luxos din toate punctele de vedere.

Compozitie: 580 gm, 90% Polyester, 10% Acrylic

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 80cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.7kg