Ambient Lounge | Acoustic logo

Eco Weave

+
1,299.00 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare gratuita Livrare gratuita in toate orasele din Romania!

Frumusete, echilibru si armonie sunt caracteristicile acestui model. Proiectat pentru o pozitie joasa si sezut lat este fotoliul perfect pentru podeaua living-ului, dar ofera si un suport excelent pentru spate si corp.

Sistemul inovativ de compartimente si benzi elastice din interiorul materialului, permit acestui design sa-si mentina forma neavind cadru dur in interior si sa ofere un confort excelent.

Pentru cele mai bune rezultate sugeram sa umpleti materialul putin sub limita maxima si sa lasati granulele sa migreze in suportul pentru spate. Astfel, cand te vei aseza materialul va imbratiasa corpul. Indiferent de preferinte sistemul FunnelWeb al Ambient Lounge va permite sa umpli fotoliul oricat de mult ai considera ca este nevoie.

Tesatura dintr-un mix de fibre crem si maronii cu insertii subtile de negru. Se va potrivi perfect in orice tema de culoare de interior. Vezi poza mare pentru detalii.

Extrem de rezistent in timp. Este destinat canapelelor din gama de top, astfel si modelul Eco Weave se incadreaza in aceeasi categorie.

Compozitie: 610 gm, 87% Polyester, 13% Acrylic

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 80cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.7kg