Acest model de culoare verde asemanatoare lamaiei verzi arata de parca ar fi o bomboana. Invitatii tai vor sta la rand sa se aseze in aceasta canapea si vor fi nerabdatori sa atinga si sa simta textura materialului.

Culoarea vie, pozitia joasa a sezutului si designul foarte lat capteaza atentia, atrage corpul si sufletul tuturor celor norocosi care au reusit sa se aseze pe un astfel de model. Inveseleste-ti viata si comanda acest model cu livrare la usa ta.

Mai multe nuante de verde cu insertii subtile de negru dar si galben lamaie, materialul Lime Citrus aduce un aer proaspat si racoritor.

Echipa noastra de design interior a creat o nuanta care atrage inspiratie si intoarce capete fara sa fie prea tipator. Vezi pozele mari pentru mai multe detalii.

Rezistent la uzura, din mai multe straturi pentru consideratii estetice si extrem de placut la atingere. Este perfect pentru orice proiect comercial, in hoteluri sau sufragerii si camera copiilor.

Composition: 580 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 80cm | L: 80cm | A: 80cm | Greutate (husa): 3.7kg