Vechiul fotoliu devine neconfortabil? Ai cautat vreodata un articol de mobilier cu greutate nesemnificativa care sa-ti sustina capul, spatele sezutul si picioarele? Nu mai ai nevoie de cautari. Vei descoperi modelul Wildberry Deluxe. Acest fotoliu pentru vizionat filme este incredibil de confortabil. Rosu asemanator rujurilor din reclame, modelul este potrivit pentru orice living modern sau sala de cinema proprie. Nu il confunda cu o perna clasica pe baza de umplutura de granule moi, avand o structura ferma este un articol de mobilier adevarat din gama premium.

Nuanta puternica de rosu, este suficient de intensa pentru a scoate fotoliul in evidenta dar fara sa fie deranjant. Este o culoare indragita atat de copii cat si de adulti. Asezat in camera ta preferata, acest fotoliu va adauga un stil modern si prospetime timpului tau de relaxare.

Materialul este multistratificat, cu patrate mici in textura ceea ce creaza mediul perfect pentru un confort sporit. Cele doua straturi de cusaturi si suprafetele matlasate aduc acest material la randul de cel mai sofisticat si confortabil din gama.

Compozitie: 610 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 80cm | L: 65cm | A: 125cm | Greutate (husa): 3.2kg