O noua nuanta de albastru care sa invioreze camera de distractii sau zonele de relaxare.

Izoleaza-te de restul lumii pentru cateva momente si aseaza-te pe acest fotoliu generos pentru a-ti imbunatati mediul de viata. Este atat de placut incat te-ai putea gandi la cele mai placute momente ale vietii... dar este un sezlong pentru o singura persoana asa ca pastreaza cel mai bun loc din casa pentru tine! Acest material sofisticat este flexibil si pretabil pentru a se potrivi cu diferite ambient-uri si concepte de interior

Echipa noastra de design interior a vrut un albastru in gama de culori, insa nu unul care sa fie prea inchis astfel incat sa-si piarda prospetimea nici sa para copilaros daca era prea deschis.

Au creat acest albastru echilibrat cu umbre de negru care va complimenta multe aranjamente de interior. Denumirea "Blue Jazz" spune tot: este o combinatie de albastru cu negru si doar foarte putin alb. Vezi pozele mari pentru mai multe detalii

Rezistent la uzura, din mai multe straturi pentru consideratii estetice si extrem de placut la atingere. Este perfect pentru orice proiect comercial, in hoteluri sau sufragerii si camera copiilor.

Compozitie: 580 gm, 100% Polyester

Toate articolele din gama Interiors™ sunt produse din material premium de calitate. Aceste materiale placute la atingere, rezistente si frumoase sunt concepute pentru folosire indelungata in sufrageriile moderne.

I: 80cm | L: 65cm | A: 125cm | Greutate (husa): 3.2kg