Ambient Lounge | Tivoli Lounger logo

Infinity White

+
1,099.00 Lei
Livrare gratuita Livrare gratuita in toate orasele din Romania!

Pentru aceia care vor culoarea alb moderna dar si o suprafata usor de intretinut care se poate sterge usor, modelul Tivoli Infinity este solutia. Avand toate caracteristicile pielei naturale, fiind rezistent si foarte placut la atingere, modelul Tivoli are si un pret estrem de accesibil.

Zona pentru sezut este captusita si usor inaltata, la fel ca si spatarul, astfel vei aseza si vei sta in confort maxim.

Acest inger ceresc va proiecta fara indoiala spatiul tau catre infinit ..chiar mai departe. Fotoliul cu design modern si piele ecologica cu finisaj mat este cu adevarat utmitor.

Pielea ecologica face ca acest fotoliu sa fie foarte usor de curatat daca apar urme de murdarie pe suprafata si aspectul sau natural.

Este perfect pentru spatiile moderne, galerii, vitrine sau chiar in casa ta; priveste cu atentie pozele in format mare si incepe sa iti planifici unde poti instala acest fotoliu luxos.

Este foarte important pentru noi sa poti face diferenta intre pielea ecologica din fotoliile noastre si pielea naturala importata. Pielea ecocogica sau pielea reconstituita este defapt denumirea pentru materialul cunoscut ca fiind piele sintectica.

Este un material sintetic obtinut din diferite tipuri de poliuretan turnat peste alte materiale si prin procesare mecanica formeaza textura si consistenta pielii dar la costuri substantial reduse.

Totul depinde de gust si buget. Anumitor persoane le este foarte dificil sa diferentieze pielea naturala de cea sintetica.

Noi nu vom actiona impotriva eticii declarand ca materialul folosit este piele naturala asa cum incearca alte companii sa faca.

Totusi, piele sintetica poate avea calitate diferita in functie de modalitatea de procesare.

Noi, cei de la Ambient Lounge® suntem foarte mandri de calitatea si textura moale pe care o are pielea ecologica cu grosimea de 1 mm si de tehnica de coasere pe care o folosim la finisajele articolelor.

Este o alegere potrivita pentru persoanele care isi calculeaza bine bugentul, dar adora aspectul si textura materialului.

Compozitie: Piele ecologica, Aspect mat

I: 75cm | L: 65cm | A: 100cm | Greutate (husa): 2.2kg